ForceFusion

The Power of Lean Computing


Force Fusion - The Power of Lean Computing ®

Welkom bij Force Fusion uw ICT leverancier met een innovatieve aanpak die u een voorsprong geeft door een onderscheidende aanpak van IT. Wij leveren hoge kwaliteit en uitstekende customer service. Force Fusion ontwerpt, integreert en implementeert oplossingen die zorgen voor: 

- Hogere beheersbaarheid
- Meer flexibiliteit
- Business continuity  
- Verhoogde security
- Lagere kosten

Kortom Force Fusion levert u een hoge toegevoegde waarde.

Laatste Nieuws:

07-01-2014
Force Fusion gecertificeerd EMC Business en Growt Partner
Force Fusion is voor 2014 opnieuw gecertificeerd als EMC Solution Provider Partner en heeft de status behaald van Affliliate Elite. Tevens is Force Fusion door EMC geselecteerd als 1 van de 12 EMC Growt Partners. »»»
02-12-2013
Force Fusion op RTL Z
Op 26 november werd het RTL Z programma "zo kan het ook" uitgezonden, hierin werd het Lean Computing® concept behandeld. »»»
02-11-2013
Lean Back-up ® de slimme back-up oplossing van Force Fusion
Lean Back-up® van Force Fusion is een zakelijke back-up dienst die is gebaseerd op geavanceerde back-up technologie. Deze dienst wordt aangeboden vanuit één van de datacentra van Force Fusion. »»»
07-09-2013
ForceFusion met relaties op Sail de Ruyter 23 augustus 2013.
Force Fusion organiseerde dit jaar, tijdens Sail de Ruyter in Vlissingen op 23 augustus 2013, weer een zeiltocht. Gezamenlijk met onze zakelijke relaties zijn we met het fregat Shtandart de Zeeuwse wateren op geweest. »»»
12-02-2013
Teradici Channel Partner
Force Fusion, koploper in desktop virtualisatie, is door Teradici aangewezen als Channel Partner. Force Fusion integreert de Teradici PCoIP oplossingen in zijn Lean Computing concept. »»»