ForceFusion

The Power of Lean Computing


Lean Back-up ®

Lean Back-up® van Force Fusion is een zakelijke back-up dienst die is gebaseerd op geavanceerde back-up technologie. Deze dienst wordt aangeboden vanuit één van de datacentra van Force Fusion. Met Lean Back-up® worden back-ups van uw data encrypt via internet of een vaste verbinding veilig verzonden naar het datacenter van Force Fusion. Back-ups zijn bedoeld om eventueel verloren gegane data weer terug te kunnen halen. Met Lean Back-up® kan data, van een enkel item tot eventueel een heel datacenter, op snelle en eenvoudige wijze worden terug gezet op uw of onze omgeving.

Gezien de stijgende waarde van digitale informatie, is het maken van back-ups van essentieel belang voor het borgen van de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Lean Back-up® van Force Fusion wordt in de meeste gevallen toegepast om tape gebaseerde systemen te vervangen. Bijvoorbeeld omdat deze versleten zijn, niet langer voldoende capaciteit bieden, of vanwege de te hoge eigendoms- en beheerkosten, die niet meer bij de hedendaagse bedrijfsvoering passen.

Veiligheid en gemak zijn andere redenen om te kiezen voor de Lean Back-up® van Force Fusion.
Lean Back-up® is gebaseerd op een client/server-softwareoplossing waarmee de Lean Back-up® kan worden gemaakt.  Door toepassing van intelligente software is het mogelijk elke dag een volledige back-up te maken in een relatief kort tijdsbestek.

Voordelen

Bedrijfs kritische informatie op uw server, pc of laptop die geselecteerd is als onderdeel van de Lean Back-up® dienst, wordt automatisch en veilig bewaard in het data center van Force Fusion. Doordat de Lean Back-up® automatisch wordt uitgevoerd, kunt u nooit een Lean Back-up® vergeten. Als u data kwijtraakt die onderdeel is van de Lean Back-up®, kunnen deze gemakkelijk en snel weer terug worden geplaatst op uw server, pc of laptop.

Lean Back-up® biedt u de volgende voordelen:

  • Maximale veiligheid voor uw bedrijfsgegevens.
  • Altijd een volledige Back-up van uw data in het data center van Force Fusion, dus op een zeer goed beveiligde plaats.
  • In overleg worden de tijdstippen ingeregeld wanneer de automatische Lean Back-up® gemaakt moet worden. Zo vergeet u nooit (meer) om een back-up te maken.
  • Geen gedoe met tapes of externe harddisks. Uw gegevens worden automatisch naar het data center van ForceFusion gestuurd.
  • De plaats waar uw data is opgeslagen is bekend (data center Force Fusion).
  • U kunt geen tapes of externe harddisks meer kwijtraken.
  • Snel en eenvoudig uw data terug.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogellijkheden voor u door te nemen