• ForceFusion is een ICT-dienstverlener, met een eigen supportafdeling. Vanuit hier verlenen we onze diensten zowel in Nederland als ver daarbuiten.
  • ForceFusion staat bekend als een no-nonsense ICT-bedrijf. Wij houden van korte lijnen, openheid, duidelijke verbindingen en tevreden klanten.
  • We zijn geen “dozenschuivers”. ForceFusion zoekt samen met de klant naar een optimale dienstverlening. Uitgangspunt voor elke oplossing is standaardisatie, integratie en eenvoud voor de eindgebruiker. Door deze aanpak kunnen wij het verschil maken.
  • Wij streven altijd naar een hoge mate van partnership met onze klanten. Wij verdiepen ons in de bedrijfsprocessen en volgen sectorspecifieke trends. Met onze kennis en ervaring dragen wij proactief ideeën en oplossingen aan.
  • Vanuit onze start 10 jaar geleden zijn we uitgegroeid van leverancier tot “trusted advisor”. Wij vinden het belangrijk om de IT-manager te ondersteunen als het gaat om veranderingsprocessen, bij de samenwerking met business unit managers en bij innovatieprojecten. Wij hebben geïnvesteerd in het vergroten van kennis van de business van onze klanten. Hierdoor zijn we in staat om de brug tussen IT en business te slaan. Dit leidt uiteindelijk tot een meerwaarde voor zowel de business, IT als ForceFusion.
  • ForceFusion is als strategische partner in staat om kritisch te zijn richting haar klanten. Afwijkingen van strategische plannen en strijdigheden m.b.t. architectuur, security en standaarden maken we bespreekbaar.
  • Naast partnership met onze klanten hebben we ook een flink netwerk van bedrijven waarmee we het verschil voor onze gemeenschappelijke klant weten te maken. Uitgangspunt van deze samenwerkingsverbanden is synergie: 1+1=3. Wij streven naar bundeling van mogelijkheden, deskundigheid, expertise en creativiteit. Kortom een bundeling van krachten: ForceFusion!

Lees meer over ForceFusion