Met trots kunnen we melden dat we de publieksprijs hebben gewonnen tijdens de 6e editie van het Zeeuws Innovatie Evenement. Met name het feit dat het publiek ons deze prijs gunt doet ons zeer goed.

Tijdens de 6e editie van het Zeeuws Innovatie Evenement, dat ieder jaar opnieuw zeer gewaardeerd wordt door de ondernemers werd de Innovatieprijs uitgereikt. Tijdens het evenement, georganiseerd door Syntens en Hogeschool Zeeland, krijgt men een afwisselend programma voorgeschoteld met workshops, de Ja-maar® Show van Berthold Gunster plus een marktplaats met uitleg over subsidiemogelijkheden bij innovatie.

De jury was ook zeer lovend over de innovatie van ForceFusion, tevens werd bekend gemaakt dat het publiek massaal op de Innovatie van Force Fusion gestemd en wij afgetekend de publieksprijs hebben gewonnen!!

Langs deze weg willen wij iedereen danken die op ons gestemd hebben, hartelijk dank daarvoor!!!