Als Projectmanager kan jij je organisatorisch talent goed inzetten! Jij houdt het overzicht en neemt samen met een fanatiek groep collega’s de planning, voortgang en oplevering van onze IT-projecten op je. Benieuwd geworden? Lees snel verder! 

Wat jij gaat doen als Projectmanager

Als Projectleider bij ForceFusion neem jij ons IT-projectmanagement op je en houd je het overzicht bij van aankomende, openstaande en lopende projecten. Je volgt de voortgang van een project op en maakt rapportages. Verder help je bij het opzetten van de Project Management Organisatie. Daarnaast ga jij: 

 • Projectplannen, planningen en portfolio’s opzetten voor ieder IT-project; 
 • In overleg projecten en werkzaamheden van Cloudoperators inplannen; 
 • IT-projecten opleveren aan klanten en aan de interne organisatie; 
 • IT-projecten overdragen naar en werkzaamheden afstemmen met de supportafdeling; 
 • Cloudoperators meenemen in het werken volgens de processen van de opgezette projecten.  

Wat breng je mee als Projectmanager

De Projectmanager die wij zoeken is organisatorisch sterk en bezit uitstekende communicatieve skills. Het lukt je om het overzicht te houden over verschillende projecten tegelijkertijd. Daarnaast ben je goed in het rapporteren en opvolgen van projectvoortgang. Verder breng jij mee: 

 • Ervaring met projectmanagement, als Projectmanager of Projectleider; 
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal; 
 • Een diploma in bijvoorbeeld bedrijfskunde, IT of projectmanagement (pre); 
 • Interesse in IT en cloudoplossingen (pre). 

Wat bieden wij?

Als Projectmanager heb je een baan vol afwisseling. Je werkt namelijk aan diverse uitdagende IT-projecten, voor klanten in uiteenlopende segmenten. Zo is IT-projectmanagement heel afwisselend. Verder krijg je van ons: 

 • Een mooi salaris en fijne arbeidsvoorwaarden; 
 • Een leuk, klein team van fanatieke en behulpzame ICT-professionals; 
 • Een informele werksfeer en veel aandacht voor jouw werkplezier. 

Wie zijn wij?

ForceFusion ontwerpt, integreert, implementeert en beheert ICT-oplossingen met een hoge toegevoegde waarde. Ons doel? Organisaties succesvoller maken met onze kennis, ervaring, diensten en oplossingen. Dat doen we in uiteenlopende marktsegmenten in binnen- en buitenland, zoals educatie, zorg, logistiek en zakelijke dienstverlening. We staan garant voor een innovatieve en klantgerichte aanpak.  

Solliciteren?

Lijkt het je leuk om ons projectmanagement op je te nemen en wil je solliciteren? Stuur dan een mail met je sollicitatie en CV naar PenO@forcefusion.eu.

Heb je vragen over de functie? Mail dan PenO@forcefusion.eu, bel Aukje via 0115-760003 of vul het formulier hieronder in.