De Lean Computing® datacenters van ForceFusion zijn gebaseerd op virtualisatie technieken van VMware. Server virtualisatie biedt veel mogelijkheden tot het bouwen van een infrastructuur die past bij de ontwikkelingen van uw bedrijf. Dankzij deze virtualisatietechnieken hoeft u zelf niet meer te investeren in fysieke hardware. Wij kunnen snel de benodigde virtuele servers leveren.

De meerwaarde van ForceFusion is dat wij zorgen dat uw applicaties en kantoorautomatisering werken. Wij verzorgen tot en met de applicatie het beheer en de security en garanderen dit met een Service level Agreement. Ook het installeren en live brengen van applicaties op deze virtuele machines kunnen wij voor u regelen.

Onze uitgebreide ervaring, betrokkenheid en persoonlijke aanpak krijgt u erbij!

Wij beheren onze cloud vanuit Nederland en al onze cloud diensten bieden wij aan vanuit onze eigen datacenters in Zeeland. Uw data staat veilig bij een cloud-aanbieder die onder het Nederlands recht valt. Wij zorgen dat u kunt voldoen aan de WBP.

Welke voordelen heeft Lean Computing voor u?

Duurzaamheid: we maken zoveel mogelijk gebruik van “groene” componenten en hebben we bewust voor een oplossingen gekozen die duurzaam is. Elk datacenter heeft koeling nodig, dus ook die van ForceFusion. De koelinstallaties zijn ontworpen om voor een heel groot gedeelte van het jaar gebruik te maken van buitenlucht. Hierdoor is er minder energie nodig om het datacenter in de juiste condities te houden.

Flexibel en schaalbaar: Lean Computing is als oplossing geen grote zwarte doos die je in één keer moet afnemen. Wij kunnen we flexibel omgaan met reeds gedane investeringen en kiezen samen met de klant voor het economisch meest voordelige implementatie traject, dat stapsgewijs volledig kan migreren naar de definitieve oplossingen. Ook (tijdelijk) extra servercapaciteit toevoegen kan snel en eenvoudig.

Veilig: Ondanks dat functionaliteiten en data altijd en overal beschikbaar kunnen zijn, is het een hele veilige oplossing die voldoet aan strenge regels rond informatie beveiliging, zoals NEN7510, ISO27001.

Kostenbesparing: U betaalt alleen wat u gebruikt en bespaart op hardware, stroom, (server)ruimte en licenties. Doordat we officieel VMware Service Provider zijn, kunnen we u virtuele omgevingen aanbieden tegen een zeer scherp tarief en zonder eenmalige investeringen.