IT voor transport en logistiek

De logistieke sector is volop in beweging. De dynamiek is groter dan ooit tevoren met 24x7 bedrijfsvoering en een steeds internationaler speelveld. IT en logistiek zijn met elkaar vergroeid geraakt: zonder IT staat de logistiek letterlijk en figuurlijk stil.

U wilt optimaal profiteren van de digitale mogelijkheden en kansen voor uw organisatie, maar hoe pakt u dat aan en is uw IT-omgeving daar op voorbereid?

IT voor transport logistiek

Moderne logistiek vraagt om slimme IT-oplossingen en -diensten

Door het automatiseren van processen kan uw organisatie met minder mensen in minder tijd meer orders verwerken. Welke systemen heeft u daarbij nodig en is uw infrastructuur inclusief uw IT-netwerk hierop voorbereid?

Datagedreven logistiek leidt tot betere beslissingen en dus betere resultaten. Dat betekent: het structureel en bewust vastleggen en delen van relevante data binnen en buiten uw organisatie. Maar hoe doet u dat op een veilige manier?

Digitalisering: naast digitale documentstromen is er veel technologie beschikbaar om processen in transport en logistiek te digitaliseren. Van barcodescanners op de magazijnvloer tot boordcomputers in de vrachtwagen en robots voor het automatiseren van repetitieve handelingen.

Maar hoe integreert u deze technologie met uw andere systemen, en hoe kunt u deze innovatieve omgeving beveiligen en beheren?

marcin-jozwiak-kGoPcmpPT7c-unsplash (Aangepast)

De basis: rechtdoorzee IT

Wij leveren logistieke organisaties rechtdoorzee IT: een betrouwbare en veilige IT-omgeving die medewerkers en processen optimaal ondersteunt.

Uitgangspunt is altijd een geïntegreerde oplossing op maat: zoveel mogelijk gestandaardiseerd en eenvoudig voor de gebruikers.

IT-oplossingen voor transport & logistiek

Wij leveren en beheren onder andere:

  • alle benodigde devices, van PC’s tot laptops tot tablets en smartphones;
  • connectiviteit en netwerk tussen hoofdkantoor, vestigingen en mobiele medewerkers;
  • datacenter of private/multicloud voor uw applicaties;
  • security is een integraal onderdeel van onze oplossingen: van firewalls en antivirus tot mobile device management.
IT voor logistiek
studio-republic-qeij_dhDhGg-unsplash (Aangepast)

Onze IT-dienstverlening

Managed services
IT een beheerde dienst tegen vaste maandelijkse kosten

Beheer en support
van uw hardware, netwerk en gebruikers

Outsourcing
van uw IT-omgeving

IT-adviezen en -consultancy

Security

Cyberaanvallen, datalekken en onzorgvuldig gebruik van data zijn rampscenario’s voor elke organisatie. Informatie moet immers continu beschikbaar zijn voor medewerkers en applicaties.

Daarom zit security diep verweven in alle oplossingen en diensten die we leveren en is ForceFusion ISO 27001-gecertificeerd.

IT security

Ervaar de kracht van rechtdoorzee IT

Met de managed IT-services van ForceFusion kan uw organisatie blijven doen waar u goed in bent. Zonder u zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.