Projectmanager

Groeien doe je samen

Ben jij een professional die het beste uit zichzelf wil halen? Word je enthousiast van uitdagend en afwisselend werk voor mooie klanten, en wil je zelfstandig werken in een team met fijne collega's die voor je klaarstaan wanneer dat nodig is?

Maak dan kennis met ForceFusion.

Leuke baan in de IT
linkedin-sales-solutions-Kfzfd8ksE10-unsplash (Aangepast) - kopie

Wat breng je mee als projectmanager

De projectmanager die wij zoeken is organisatorisch sterk en bezit uitstekende communicatieve skills. Het lukt je om het overzicht te houden over verschillende projecten tegelijkertijd. Daarnaast ben je goed in het rapporteren en opvolgen van projectvoortgang. Verder breng jij mee:

  • ervaring met projectmanagement, als projectmanager of projectleider;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • een diploma in bijvoorbeeld bedrijfskunde, IT of projectmanagement (pre);
  • interesse in IT- en cloudoplossingen.

Wat bieden wij?

Als projectmanager heb je een baan vol afwisseling. Je werkt namelijk aan diverse uitdagende IT-projecten voor klanten in uiteenlopende segmenten. Verder krijg je van ons:

  • een mooi salaris en fijne arbeidsvoorwaarden;
  • je werkt in een leuk, klein team van fanatieke en behulpzame ICT-professionals;
  • een informele werksfeer en veel aandacht voor jouw werkplezier.
desola-lanre-ologun-IgUR1iX0mqM-unsplash (Aangepast)
wes-hicks-4-EeTnaC1S4-unsplash (Aangepast)

Wie zijn wij?

ForceFusion levert rechtdoorzee IT: technologie die gewoon doet wat het moet doen. Of het nu gaat om gebruiksvriendelijke werkplekken, een modern datacenter of de hybride cloud: met onze managed services ruilen onze klanten de complexiteit van IT in voor functionaliteit.

We bieden waar mogelijk standaardoplossingen, maar leveren ook maatwerk waar nodig. Uiteraard nemen we security zeer serieus en we zijn ISO 27001-gecertificeerd.

Solliciteren?

Lijkt het je leuk om ons projectmanagement op je te nemen? Stuur dan een mail met je sollicitatie en CV naar PenO@forcefusion.eu.

Heb je vragen over de functie? Mail dan PenO@forcefusion.eu of bel Aukje via 0115-760 003.

Leuk IT-werk bij leuk bedrijf

Bouw jij mee aan rechtdoorzee IT?

Met de managed IT-services van ForceFusion kunnen onze klanten blijven doen waar ze goed in zijn. Zonder zich zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.