IT-beheer en -support

Steeds meer organisaties zijn op zoek naar IT die gewoon altijd veilig werkt. Wij noemen dat: rechtdoorzee IT. Wanneer u uw IT-beheer aan ForceFusion uitbesteedt, dan verzorgen wij op de achtergrond alle zaken die nodig zijn om uw IT probleemloos te laten werken.

Of het nu gaat om het IT-beheer van uw werkplekken, datacenter of een multicloud: wij zorgen dat deze voor u worden beheerd. U profiteert van hoge beschikbaarheid en performance, één aanspreekpunt voor vraagstukken en eventuele incidenten en voorspelbare kosten door een vast tarief per maand.

Wilt u hier meer over weten?

Managed Services provider
getty-images-KGWyxqTN7hQ-unsplash (Aangepast)

De voordelen van uitbesteed IT-beheer

  • uw IT wordt door ons 24x7 gemonitord en beheerd;
  • hoge continuïteit, veiligheid, beschikbaarheid en performance;
  • tevreden en productieve gebruikers;
  • snelle ondersteuning bij problemen en verstoringen;
  • toegang tot onze expertise.

IT-kennispartner voor onder andere zorg, logistiek en voortgezet onderwijs

ForceFusion is de betrokken partner voor organisaties die hun complexe IT niet meer zelf willen beheren en onderhouden. Wij leveren rechtdoorzee IT: technologie die gewoon doet wat het moet doen. Gebruiksvriendelijk, 24x7 beheerd en goed beveiligd. We denken altijd mee over de beste oplossing voor de klant, zijn flexibel in onze aanpak en zoeken continu naar praktisch toepasbare innovaties. Bekijk ook onze oplossingen voor:

Lean IT

Onze dienstverlening is gebaseerd op Lean IT, de toepassing van de Lean managementfilosofie in de IT-branche.

Lean IT richt zich op het verbeteren van onze IT-processen en -systemen om zo een hogere kwaliteit IT-diensten en waarde voor de klant te realiseren op een zo efficiënt mogelijke manier. Lean IT draait om 4 steekwoorden: centralisatie, consolidatie, security en bedrijfscontinuïteit.

joseph-gruenthal-XGC_1eH_ZGI-unsplash (Aangepast)
studio-republic-qeij_dhDhGg-unsplash (Aangepast)

Onze oplossingen

Als onderdeel van onze managed services beheren en ondersteunen wij onder andere:

  • gebruiksvriendelijke digitale werkplekken;
  • robuuste datacenters en private of multicloud-oplossingen;
  • stabiele netwerken en connectivity.

Security

Cyberaanvallen, datalekken en onzorgvuldig gebruik van data zijn rampscenario’s voor elke organisatie. Informatie moet immers continu beschikbaar zijn voor medewerkers en applicaties.

Daarom zit security diep verweven in alle oplossingen en diensten die we leveren en is ForceFusion ISO 27001-gecertificeerd.

IT security

Ervaar de kracht van rechtdoorzee IT

Met de managed IT-services van ForceFusion kan uw organisatie blijven doen waar u goed in bent. Zonder u zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.