Werken bij ForceFusion

Groeien doen we samen

Ben jij een IT-professional die het beste uit zichzelf wil halen? Word je enthousiast van uitdagend en afwisselend werk voor mooie klanten, en wil je zelfstandig werken in een team met fijne collega's die voor je klaarstaan wanneer dat nodig is? Maak dan kennis met ForceFusion.

Waar we voor staan

Bij ForceFusion leveren we rechtdoorzee IT: eerlijke, betrouwbare IT-oplossingen voor organisaties in onder andere de zorg, logistiek en het voortgezet onderwijs. Ons doel is om klanten te laten doen waar zij goed in zijn, zonder zich zorgen te hoeven maken over complexiteit, veiligheid en innovatie.

ForceFusion sfeer nov23 (Aangepast)

Wat je kunt verwachten

We zijn momenteel bezig met de overgang van een projectorganisatie naar een Managed Service Provider. Dit betekent dat we soms opnieuw moeten pionieren, en jouw hulp hierbij is meer dan welkom. Bij ons kun je echt het verschil maken. Heb je een goed idee over hoe we slimmer kunnen werken of betere services aan onze klanten kunnen bieden? Dan gaan we daar gewoon mee aan de slag.

We hanteren korte communicatielijnen en schakelen snel. Een goede sfeer, plezier en gezelligheid zijn belangrijk voor ons, en de communicatie is open en niet te formeel. Ons team heeft veel kennis in huis en je nieuwe collega's zijn behulpzaam, vriendelijk en gedreven. Bij ons krijg je dan ook volop mogelijkheden om kennis te vergaren en jezelf verder te ontwikkelen: als jij het toont, dan zien wij het in jou.

ForceFusion sfeer nov23 (11) (Aangepast)

Wat we doen

Bij ForceFusion zetten we onze kennis en ervaring in om IT-oplossingen te leveren die gewoon doen wat ze moeten doen. Of het nu gaat om gebruiksvriendelijke werkplekken, een modern datacenter of de multicloud: met onze managed services ruilen onze klanten de complexiteit van IT in voor functionaliteit. We bieden waar mogelijk standaardoplossingen, maar leveren ook maatwerk waar nodig. Uiteraard nemen we security zeer serieus en we zijn ISO 27001-gecertificeerd.

Wat we van jou verwachten

Bij ForceFusion krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Je hoeft dus nog niet alles te weten bij aanvang, maar we verwachten wel dat je de wil hebt om te leren en de drive en ambitie om goed werk te leveren.

Initiatief nemen, vragen durven stellen en op zijn tijd hard werken om het werk gedaan te krijgen horen daarbij. Daarnaast verwachten we dat je goed kunt samenwerken in een team, meedenkt met je collega's en openstaat voor de input van anderen.

Onze vacatures

Supportmedewerker | full time | Terneuzen

Cloudoperator | full time | Terneuzen

Bouw jij mee aan rechtdoorzee IT?

Met de managed IT-services van ForceFusion kunnen onze klanten blijven doen waar ze goed in zijn. Zonder zich zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.