IT voor zorgorganisaties

De gezondheidszorg staat onder druk. Het is moeilijk om de juiste medewerkers te vinden en vast te houden, zorgkosten stijgen sneller dan de beschikbare budgetten en de toegankelijkheid en kwaliteit van zorg staan onder druk.

Zorgorganisaties moeten onder andere:
- de patiëntenzorg stroomlijnen;
- het werk van zorgverleners gemakkelijker maken;
- meer zorg op afstand bieden.

Hoe kunt u de juiste zorg op de juiste plaats op het juiste moment blijven bieden?

national-cancer-institute-BxXgTQEw1M4-unsplash (Aangepast) - kopie

Moderne zorg vraagt om slimme IT-oplossingen en -diensten

Technologie kan binnen de zorg helpen om efficiënter te werken en administratieve taken te versnellen en vereenvoudigen. Bijvoorbeeld door met een mobiel apparaat informatie aan het bed rechtstreeks in het elektronische patiëntendossier (EPD) in te voeren. Dit betekent minder handmatige handelingen en minder kans op fouten.

Door slimme inzet van IT kunnen zorgmedewerkers productiever en prettiger werken en samenwerken. Tijd die ze niet meer hoeven te besteden aan administratieve taken, het zoeken naar informatie of reizen naar cliënten kan vanaf nu worden besteed aan hun kerntaak: zorg verlenen.

De focus verschuift naar meer ambulante en preventieve zorg en ook daaraan draagt technologie bij. Door de inzet van camerasystemen kunnen eventuele onveilige situaties direct gemonitord worden. Zo geeft het systeem bijvoorbeeld een melding als een cliënt langer dan normaal in de badkamer verblijft. Op deze wijze kan er sneller hulp worden geboden aan de cliënt.

Referentie: zorginstelling De Zellingen vertrouwt op Managed Services van ForceFusion

“Wij zijn een regie-organisatie en hebben onze IT uitbesteed. Wat we daarbij zien is een mooi samenspel tussen de kennis en kunde bij ForceFusion en de vertaalslag naar de wijze waarop wij moeten werken.”

Lees de volledige referentie

linkedin-sales-solutions-wS73LE0GnKs-unsplash (Aangepast)

De basis: rechtdoorzee IT

Wij bieden zorgorganisaties rechtdoorzee IT: een betrouwbare en gebruiksvriendelijke IT-omgeving die zorgmedewerkers en -processen optimaal ondersteunt.

Uitgangspunt is altijd een geïntegreerde oplossing op maat: zoveel mogelijk gestandaardiseerd en eenvoudig voor de gebruiker.

Onze oplossingen

Wij leveren en beheren onder andere:

  • mobiele gebruiksvriendelijke zorgwerkplekken;
  • datacenter of private/multicloud voor uw applicaties;
  • stabiel bedraad en draadloos netwerk;
  • security is nauw verweven in al onze oplossingen.
IT voor zorgorganisaties
getty-images-ykf8-hS_t0c-unsplash (Aangepast)

Onze IT-diensten voor zorgorganisaties

Managed services
Uw IT als een beheerde dienst tegen vaste maandelijkse kosten

24x7 beheer en support
van uw werkplekken, datacenter, netwerk en multicloud

Uitbesteding
van uw IT-omgeving

IT-adviezen en -consultancy

Security

Cyberaanvallen, datalekken en onzorgvuldig gebruik van data zijn rampscenario’s voor elke organisatie. Informatie moet immers continu beschikbaar zijn voor medewerkers en applicaties.

Daarom zit security diep verweven in alle oplossingen en diensten die we leveren en is ForceFusion ISO 27001-gecertificeerd.

IT security

Ervaar de kracht van rechtdoorzee IT

Met de managed IT-services van ForceFusion kan uw organisatie blijven doen waar u goed in bent. Zonder u zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.