IT voor het voortgezet onderwijs

Het voortgezet onderwijs is onderhevig aan stevige veranderingen als het gaat om digitalisering. Er is vrijwel geen docent of student meer die niet met een laptop, tablet en/of smartphone werkt.

Hoe laat u als onderwijsinstelling IT in uw voordeel werken, en maakt u maximaal en veilig gebruik van IT op een manier die past bij uw organisatie en visie?

brooke-cagle-g1Kr4Ozfoac-unsplash (Aangepast)

Modern onderwijs vraagt om slimme IT-oplossingen en -diensten

IT voor het voortgezet onderwijs moet niet alleen toegankelijk, maar ook veilig zijn. Dit betekent dat het netwerk voldoende bandbreedte moet bieden en stabiel moet zijn. Dat de opslag en applicaties goed beveiligd moeten zijn en alleen toegankelijk voor de juiste personen. En dat zowel de school als individuele gebruikers kunnen rekenen op ondersteuning wanneer dat nodig is.

Modern onderwijs stelt hoge eisen aan de IT-voorzieningen. Het beheren en beveiligen van de IT-omgeving, IT-oplossingen en alle apparaten vereist veel expertise en kost veel tijd.

Met een Bring Your Own Device (BYOD)-programma kunnen studenten van hun eigen laptop of tablet gebruik maken, wat specifieke uitdagingen op het gebied van beheer en security met zich meebrengt. De IT-afdeling moet ervoor zorgen dat er software op wordt geïnstalleerd en dat bijvoorbeeld de WiFi kan worden gebruikt. Maar de devices moeten ook beveiligd en beheerd worden, om te voorkomen dat een virus op één systeem uw volledige IT-omgeving plat legt.

stefan-stefancik-pzA7QWNCIYg-unsplash (Aangepast)

De basis: rechtdoorzee IT

Wij leveren onderwijsinstellingen rechtdoorzee IT: een betrouwbare en veilige IT-omgeving die werkt zoals het hoort te werken voor leerlingen, medewerkers, ouders en het bestuur.

Uitgangspunt is altijd een geïntegreerde oplossing op maat: zoveel mogelijk gestandaardiseerd en eenvoudig voor de gebruikers.

Onze oplossingen voor het VO

Wij leveren en beheren onder andere:

  • laptops voor medewerkers en studenten, inclusief accessoires;
  • stabiel bedraad en wifi-netwerk;
  • datacenter of private/multicloud voor uw applicaties;
  • security is een integraal onderdeel van onze oplossingen: van firewalls en antivirus tot mobile device management en netwerksegmentatie.
josefa-ndiaz-IzmdWT2lW5Q-unsplash (Aangepast)
headway-5QgIuuBxKwM-unsplash (Aangepast)

Onze IT-diensten voor onderwijsinstellingen

Managed services
IT een beheerde dienst tegen vaste maandelijkse kosten

Beheer en ondersteuning
van (BYOD) laptops, netwerk, servers en gebruikers

Uitbesteding
van uw IT-omgeving

IT-adviezen en -consultancy

Security

Cyberaanvallen, datalekken en onzorgvuldig gebruik van data zijn rampscenario’s voor elke organisatie. Informatie moet immers continu beschikbaar zijn voor medewerkers en applicaties.

Daarom zit security diep verweven in alle oplossingen en diensten die we leveren en is ForceFusion ISO 27001-gecertificeerd.

IT security

Ervaar de kracht van rechtdoorzee IT

Met de managed IT-services van ForceFusion kan uw organisatie blijven doen waar u goed in bent. Zonder u zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.