Supportafdeling

Telefoon: 0115-760 001
E-mail: helpdesk@forcefusion.eu

Onze supportafdeling is de eerste plaats waar u terecht kunt met IT-gerelateerde vragen. Onze medewerkers kennen de automatiseringssituatie binnen uw organisatie. Het is voor u een geruststelling dat u geholpen wordt door gemotiveerde en ervaren medewerkers.

Onze supportafdeling is op werkdagen te bereiken van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Hulp op afstand nodig?

Om u beter en sneller te helpen kan het zijn dat onze support medewerker u vraagt om ‘uw scherm over te nemen’. Wij maken hiervoor gebruik van AnyDesk. Klik op een van onderstaande icoontjes om deze supporttool te downloaden.

Storingsdienst

Voor klanten met een 24×7 beheercontract hebben wij een storingsdienst. Deze storingsdienst is alleen gericht op het oplossen van spoedeisende storingen en problemen buiten kantooruren.

Indien er zich binnen uw organisatie een bedrijfskritische storing voordoet, kan een geautoriseerde medewerker onze storingsdienst contacteren. De dienstdoende cloudoperator neemt het probleem aan en biedt een passende oplossing aan. De oplossing kan veelal op afstand worden gerealiseerd en indien nodig op uw locatie.

Ervaar de kracht van rechtdoorzee IT

Met de managed IT-services van ForceFusion kan uw organisatie blijven doen waar u goed in bent. Zonder u zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.