Voor wie we werken

IT-kennispartner voor zorg, logistiek en voortgezet onderwijs
ForceFusion is de gespecialiseerde, betrokken partner voor organisaties die hun complexe IT niet meer zelf willen kopen, beheren en onderhouden.

We denken altijd mee over de beste oplossing voor de klant, zijn flexibel in onze aanpak en zoeken continu naar praktisch toepasbare innovaties.

getty-images-vhpJQz9OYy0-unsplash (Aangepast)
IT voor zorgorganisaties

IT voor zorgorganisaties

De gezondheidszorg staat onder druk. Hoe kunt u de juiste zorg op de juiste plaats op het juiste moment blijven bieden? Moderne zorg vraagt om slimme IT-oplossingen en -diensten.

IT voor het voortgezet onderwijs

Het VO is onderhevig aan stevige veranderingen als het gaat om digitalisering. Er is vrijwel geen docent of student meer die niet met een laptop, tablet en/of smartphone werkt.

Hoe laat u als onderwijsinstelling IT in uw voordeel werken, en maakt u maximaal en veilig gebruik van IT op een manier die past bij uw organisatie en visie?

brooke-cagle-g1Kr4Ozfoac-unsplash (Aangepast)
getty-images-Lt4hFkvS4-M-unsplash (Aangepast)

IT voor transport en logistiek

De logistieke sector is volop in beweging. De dynamiek is groter dan ooit tevoren met 24x7 bedrijfsvoering en een steeds internationaler speelveld. IT en logistiek zijn met elkaar vergroeid geraakt: zonder IT staat de logistiek letterlijk en figuurlijk stil.

U wilt optimaal profiteren van de digitale mogelijkheden en kansen voor uw organisatie, maar hoe pakt u dat aan en is uw IT-omgeving daar op voorbereid?

Referenties

De Zellingen

Zorginstelling De Zellingen vertrouwt op Managed Services van ForceFusion

“Wij zijn een regie-organisatie en hebben onze IT uitbesteed. Wat we daarbij zien is een mooi samenspel tussen de kennis en kunde bij ForceFusion en de vertaalslag naar de wijze waarop wij moeten werken.”  >> Lees verder

Boogaard Advocaten

Boogaard Advocaten vertrouwt op de IT-adviezen en Managed Services van ForceFusion

"ForceFusion is wat ons betreft gewoon een prima onderneming om mee samen te werken, ze zijn ook altijd bereidwillig om aan onze wensen tegemoet te komen.”  >> Lees verder

Een greep uit onze klanten

HEALTHBASE__LOGO_RGB_PAYOFF_digitaal
Gymnasium Haganum
Marguisa Atlantic
Logo_Lyceum_Ypenburg_oranje
SK_logo
RWL+VVC-COMBI-logoCMYK
Strandpark De Zeeuwse kust
De Kenniskamers logo

Ervaar de kracht van rechtdoorzee IT

Met de managed IT-services van ForceFusion kan uw organisatie blijven doen waar u goed in bent. Zonder u zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.