IT-consultancy

Heeft u een grote IT-uitdaging en zoekt u advies van een ervaren IT-consultant die op managementniveau meedenkt? Met onze jarenlange ervaring op het gebied van IT-beheer en IT-projecten kunnen we op iedere IT-vraag het juiste antwoord geven.

Of het nu gaat om nieuwe digitale werkplekken, bouwen van een modern datacenter of een migratie naar de multicloud: onze consultants verzorgen zowel het advies en ontwerp van de architectuur als het projectmanagement.

Wilt u hier meer over weten?

getty-images-vhpJQz9OYy0-unsplash (Aangepast)
brooke-cagle-WHWYBmtn3_0-unsplash (Aangepast) - kopie (3)

IT-consultancy bij ForceFusion

  • onze consultants zijn specialisten in het bouwen en (door)ontwikkelen van IT-omgevingen;
  • uitvoeren van innovatieve, direct toepasbare technische verbeteringen;
  • zorgeloze migratie naar onder andere Microsoft 365 of onze private cloud;
  • perfecte voorbereiding voor uitbesteding op basis van onze managed services, IT-outsourcing of IT-beheer dienstverlening

IT-kennispartner voor onder andere zorg, logistiek en voortgezet onderwijs

ForceFusion is de betrokken partner voor organisaties die hun complexe IT niet meer zelf willen kopen, beheren en onderhouden. Wij leveren rechtdoorzee IT: technologie die gewoon doet wat het moet doen. Gebruiksvriendelijk, 24x7 beheerd en goed beveiligd. We denken altijd mee over de beste oplossing voor de klant, zijn flexibel in onze aanpak en zoeken continu naar praktisch toepasbare innovaties. Bekijk ook onze oplossingen voor:

Onze aanpak

Wij ontwikkelen al onze oplossingen en diensten op basis van de ForceFusion standaard. Dit is de minimale standaard waaraan zij moeten voldoen op het gebied van onder andere kwaliteit van hardware, gebruikte software en security. Deze breiden we verder uit op basis van de functionele wensen en eisen van de klant.

1 Inventarisatie

We brengen uw huidige IT-omgeving in kaart en bepalen samen met u aan welke eisen en wensen onze managed services moeten voldoen.

2 Ontwerp

We maken een ontwerp om uw organisatie zo snel en efficiënt mogelijk op de ForceFusion standaard te krijgen. Het uitgangspunt: standaard wat kan, maatwerk wat moet.

3 Inrichting

Na overeenstemming over het ontwerp starten wij een project op om uw nieuwe omgeving op basis van onze standaard en overeengekomen maatwerk voor u in te richten.

4 Dienstverlening

Levering van onze managed services conform SLA met regelmatige afstemming en ruimte voor continue innovatie.

Lean IT

Onze dienstverlening is gebaseerd op Lean IT, de toepassing van de Lean managementfilosofie in de IT-branche.

Lean IT richt zich op het verbeteren van onze IT-processen en -systemen om zo een hogere kwaliteit IT-diensten en waarde voor de klant te realiseren op een zo efficiënt mogelijke manier. Lean IT draait om 4 steekwoorden: centralisatie, consolidatie, security en bedrijfscontinuïteit.

tim-van-der-kuip-CPs2X8JYmS8-unsplash (Aangepast)
parker-byrd-gxD8hCmi0IQ-unsplash (Aangepast)

Onze oplossingen

Als onderdeel van onze managed services beheren en ondersteunen wij onder andere:

  • gebruiksvriendelijke digitale werkplekken;
  • robuuste datacenters en private of multicloud-oplossingen;
  • stabiele netwerken en connectivity.

Security

Cyberaanvallen, datalekken en onzorgvuldig gebruik van data zijn rampscenario’s voor elke organisatie. Informatie moet immers continu beschikbaar zijn voor medewerkers en applicaties.

Daarom zit security diep verweven in alle oplossingen en diensten die we leveren en is ForceFusion ISO 27001-gecertificeerd.

IT security

Ervaar de kracht van rechtdoorzee IT

Met de managed IT-services van ForceFusion kan uw organisatie blijven doen waar u goed in bent. Zonder u zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.