Over ForceFusion

ForceFusion levert rechtdoorzee IT: technologie die gewoon doet wat het moet doen.

Gebruiksvriendelijk, 24x7 beheerd en goed beveiligd. Zodat uw collega’s prettig en productief kunnen werken en uw data en applicaties altijd veilig en beschikbaar zijn.

Met de rechtdoorzee IT van ForceFusion kan uw organisatie blijven doen waar u goed in bent, zonder u zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.

Adult woman working from home

IT-kennispartner voor zorg, logistiek en voortgezet onderwijs

ForceFusion is de gespecialiseerde, betrokken partner voor organisaties die hun complexe IT niet meer zelf willen kopen, beheren en onderhouden. We denken altijd mee over de beste oplossing voor de klant, zijn flexibel in onze aanpak en zoeken continu naar praktisch toepasbare innovaties.

Onze klanten omschrijven onze stijl van werken als no-nonsense en toegankelijk. In plaats van een klassieke klant-leverancier relatie werken we liever aan een langdurige samenwerking die wederzijds voordeel biedt. Zo kunnen we u altijd de beste adviezen en diensten leveren, en is de continuïteit van onze dienstverlening gegarandeerd.

linkedin-sales-solutions-YDVdprpgHv4-unsplash (Aangepast)

Van complexiteit naar functionaliteit

Met onze managed services ruilt u de complexiteit van IT in voor functionaliteit. Of het nu gaat om gebruiksvriendelijke werkplekken, een modern datacenter of de multicloud: onze consultants vertalen uw wensen en eisen naar een robuuste IT-omgeving.

Uiteraard zit security diep verweven in alle oplossingen en diensten die we leveren en we zijn ISO 27001-gecertificeerd.

Ervaar de kracht van rechtdoorzee IT

Met de managed IT-services van ForceFusion kan uw organisatie blijven doen waar u goed in bent. Zonder u zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.