Collega aan het woord: Damian Stevens

Damian Stevens, planner/werkvoorbereider eerstelijns support

Damian is na afronden van zijn opleiding gestart op de ForceFusion supportdesk. Naast de supportwerkzaamheden verzorgt hij onder andere de planning en werkvoorbereiding waarbij hij de binnenkomende opdrachten en issues van klanten vertaalt naar tickets voor zijn eerstelijns support collega’s.

Hoe ziet een gemiddelde werkweek er voor jou uit?

We draaien dagelijks diverse diensten. Dat varieert van beheerwerkzaamheden zoals het controleren van back-ups tot het bijhouden van de mailbox voor binnenkomende aanvragen en change requests. Ik pak de telefoon op, maak op basis daarvan tickets aan en zet die uit bij een collega die het verder kan oppakken.

Waarom heb je gekozen voor ForceFusion?

Tijdens mijn opleiding heb ik 20 weken stage gelopen bij ForceFusion. Nog voordat ik mijn stage had afgerond kreeg ik een baan aangeboden en ik wist al snel zeker dat ik hier wilde werken. Ik pas goed in de groep en er heerst een gezellige sfeer op de werkvloer.

Hoe vind jij het werken bij ForceFusion?

Het leuke aan de organisatie is dat ik het met de hele groep goed kan vinden en er wordt hier niet alleen hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wat ik ook fijn vind is dat ik heel veel afwisseling in mijn werk heb.

Ruimte voor ontwikkeling

Een dag per week worden er tickets ingepland die alleen bij klanten op locatie opgelost of uitgevoerd kunnen worden. Voordat ik werkvoorbereider werd hield ik die planning vanuit mezelf al bij. Dat vind ik zelf leuk om te doen, en dat werd al snel opgemerkt vanuit de directie. Dat vind ik kenmerkend voor ForceFusion: als ze het in je zien, dan krijg je hier ook echt de ruimte. Ik word waar nodig ondersteund door meer ervaren collega’s, waardoor ik me verder kan ontwikkelen.

Wat voor mensen passen goed bij ForceFusion?

Ik denk dat gevoel voor humor belangrijk is, maar ook dat je stevig in je schoenen staat. Iedereen is heel betrokken bij het bedrijf en onze klanten. Dat verwachten we ook van elkaar, en we spreken elkaar daar ook op aan. Daar moest ik in het begin wel even aan wennen, maar uiteindelijk bedoelt iedereen het goed en je weet zo precies waar je aan toe bent.