Even (opnieuw) voorstellen: ForceFusion

De ontwikkelingen in de IT gaan razendsnel en ook IT-dienstverleners zoals ForceFusion moeten zichzelf regelmatig ‘opnieuw uitvinden’. In de afgelopen tijd hebben we met een gespecialiseerd marketingbureau gewerkt aan een hernieuwde positionering en bijpassende huisstijl.

Gesprekken met onze klanten

Uit interviews met een aantal van onze klanten kwam naar voren dat zij de samenwerking ervaren als no nonsense, betrokken en transparant. Dat, in combinatie met onze managed services-dienstverlening, resulteerde in onze nieuwe slogan: Wij leveren rechtdoorzee IT.

Wij leveren rechtdoorzee IT

ForceFusion levert rechtdoorzee IT: technologie die gewoon doet wat het moet doen. Gebruiksvriendelijk, 24×7 beheerd en goed beveiligd. Zodat uw collega’s prettig en productief kunnen werken en uw data en applicaties altijd veilig en beschikbaar zijn. Met de rechtdoorzee IT van ForceFusion kan uw organisatie blijven doen waar u goed in bent, zonder u zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.

Wat gaat u hiervan merken?

Vanaf nu komt u onze nieuwe huisstijl op steeds meer plekken tegen: van e-mails tot facturen en onze bedrijfswagens. Achter de schermen werken we ook hard aan het verder uitbouwen en stroomlijnen van onze IT-dienstverlening, daarover hoort u later meer

Meer weten?

Kijk en lees verder op onze gloednieuwe website. We horen graag wat u ervan vindt!